ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ – ΥΜΗΤΤΟΣ

Αποφράξεις Δάφνη – Υμηττός

Η Αποφράξεις ΔάφνηΥμηττός δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων παραπάνω από 40 χρόνια. Είμαστε η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία καθώς μετράμε άπειρες ώρες εργασίας. Για εμάς κανένα πρόβλημα αποχέτευσης δεν είναι δύσκολο. Διαθέτουμε τα καλύτερα αποφρακτικά πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα και τα συνεργεία μας αποτελούνται από ανθρώπους υπεύθυνους που εργάζονται κοντά μας πάρα πολλά χρόνια. Η εμπειρία τους άλλωστε είναι και το κλειδί της επιτυχίας μας. Εξυπηρετούμε καθημερινά, Κυριακές και αργίες ασταμάτητα, όλο το 24ωρο. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και αυτό το εγγυώνται οι χιλιάδες τακτικοί ευχαριστημένοι μας πελάτες.

Φορτηγό της Αποφράξεις Δάφνη - Υμηττός σταματημένο στον Υμηττό
Φορτηγό της Αποφράξεις Δάφνη – Υμηττός σταματημένο στον Υμηττό

Μην χάνετε χρόνο και σπαταλάτε άσκοπα τα λεφτά σας δεξιά και αριστερά. Με μια απλή βεντούζα ή ατσαλίνα δε λύθηκε ποτέ κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, μπορεί να έγινε και εντονότερο. Αποφραξεις Δαφνη – Υμηττος.

Αν η τουαλέτα γεμίζει νερά, αν δυσάρεστες οσμές αναδύονται από τα σιφόνια ή αν πλημμυρίζουν τα φρεάτια ή τα μπαλκόνια μετά από μια ξαφνική βροχή, είμαστε η λύση. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Η ομαλή λειτουργία των αποχετεύσεων των κτηρίων είναι πολύ σημαντική για την καλή κατάσταση του κτιρίου και της περιουσίας σας αλλά και του περιβάλλοντος και της υγείας σας.

Φορτηγό της Αποφράξεις Δάφνη - Υμηττός
Φορτηγό της Αποφράξεις Δάφνη – Υμηττός

Τα λιμνάζοντα νερά γίνονται εστίες κουνουπιών και μικροβίων. Απόρροια αυτών είναι συνήθως διάφορες μολυσματικές, δερματικές και επιδημικές ασθένειες. Τα φυτά δεν αναπτύσσονται σωστά καθώς «αρρωσταίνουν» και αυτά. Οι κίνδυνοι για σωματικά ατυχήματα είναι επίσης υπαρκτοί ειδικότερα σε ηλικιωμένους και μικρά παιδιά. Οι τοίχοι των κτηρίων γεμίζουν μούχλα και υγρασία. Οι μπλοκαρισμένοι από διάφορα υλικά όπως πέτρες, φύλλα και ρίζες δέντρων σωλήνες, είναι πολύ εύκολο να σπάσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή… Πρόκειται επίσης για δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να έχουν ένα ιδιαίτερα υψηλό κόστος επισκευής.

Αποφράξεις Δάφνη – Υμηττός – διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Καλέστε την Αποφράξεις Υμηττός σήμερα κιόλας και σε λίγα μόλις λεπτά οι τεχνικοί μας θα βρίσκονται στο χώρο σας. Αρχικά θα σας προτείνουμε μια επιθεώρηση του δικτύου σας με κάμερα για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην αποχέτευση. Ύστερα από αυτό και αφού καταγράψουμε πιθανόν βλάβες θα είμαστε σε θέση να καθαρίσουμε και να αποφράξουμε το δίκτυο ακριβώς εκεί που υπάρχει το πρόβλημα.

Αποφράξεις Δάφνη – Υμηττός για αποχετεύσεις, σιφόνια και φρεάτια που λειτουργούν όλα στην εντέλεια!

Σχολιάστε