Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνα 210 93 19 000

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα. Μια επιθεώρηση αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης επιτρέπει σε πραγματική ώρα, μία έγχρωμη, οπτική επιθεώρηση μιας νέας ή υπάρχουσας γραμμής αποχέτευσης, αγωγού ή φρεατίου. Οι επιθεωρήσεις με κάμερα επιτρέπουν στους πελάτες να επιθεωρούν και να εντοπίζουν προβλήματα στις γραμμές αποχέτευσης. Εάν αγοράζετε ή πουλάτε ένα σπίτι, σας συνιστούμε να ελέγξετε την γραμμή αποχέτευσης πριν το κλείσιμο της συμφωνίας, για να διασφαλίσετε την ακεραιότητα του αποχετευτικού σας συστήματος. Ο εξοπλισμός ελέγχου μας είναι επίσης διαθέσιμος για να προσδιορίσει και να εντοπίσει τις απαραίτητες επισκευές που απαιτούνται σε ελαττωματικά συστήματα αποχέτευσης. Η Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα παρέχει ψηφιακά αντίγραφα από τα έγχρωμα βίντεο των επιθεωρήσεων μας στη διάθεσή σας.

Είτε είστε ιδιοκτήτης ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης στην Αθήνα σε κάποιο χρονικό σημείο, είναι πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια φραγμένη αποχέτευση. Στις κουζίνες, λίπη και σαπούνια μπορούν να συσσωρευτούν στους τοίχους των σωλήνων σας και να προκαλέσουν μπλοκαρίσματα. Σε μπάνια, ντους, μπανιέρες και νιπτήρες μπορεί να φράξουν με τα μαλλιά και το σαπούνι, ενώ οι τουαλέτες μπορεί να φράξουν με χαρτί και μωρομάντηλα. Ανεξάρτητα από την αιτία της εμπλοκής σας, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Χρειάζεστε τη βοήθεια ενός αξιόπιστου τεχνικού για να βρείτε τη σωστή λύση. Ευτυχώς, προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης, σχεδιασμένες για την αντιμετώπιση των πιο δύσκολων φραγμάτων.

Η Αποφράξεις Αθήνας προσφέρει ολοκληρωμένη επιθεώρηση με κάμερα. Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε την επιθεώρησή σας όποτε σας βολεύει. Η επιθεώρησή μας μπορεί να αποκαλύψει σοβαρά ζητήματα όπως ραγισμένους σωλήνες αποχέτευσης, ραγισμένες αρθρώσεις, διείσδυση ριζών δέντρου, φθαρμένα υλικά σωληνώσεων, καθώς και συσσωρεύσεις των απορριμμάτων.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η επιθεώρηση με κάμερα της Αποφράξεις Αθήνα μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα ακόλουθα θέματα:

  • Ραγισμένους σωλήνες
  • Βουλωμένες γραμμές αποχέτευσης
  • Ραγισμένες αρθρώσεις σωλήνων
  • Εμπλοκές των υπολειμμάτων
  • Εισβολές ριζών δέντρων
  • Διαρροές των αρμών των σωλήνων
  • Κατεστραμμένα υλικά σωληνώσεων

Όταν πρόκειται για αποχετεύσεις σε νεροχύτες και ντους, όλοι γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό είναι αυτό το ζήτημα κάθε φορά που βουλώνουν. Η βουλωμένη αποχέτευση σας δεν είναι μόνο ένας πονοκέφαλος για εσάς και την οικογένειά σας, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει και άλλα προβλήματα όπως άσχημες οσμές κλπ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Αποφράξεις Νέα Σμύρνη είναι εδώ για βοήθεια 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα!

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s